Belangrijk: Onze vakantie periode is van 11 juli tot en met 10 augustus. Hierin versturen we geen bestellingen.

Algemene voorwaarden

Bestellen
Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Wij zullen het product voor u zo snel mogelijk verzenden. Zie ook verzenden en ontvangen.

Betaling
Op onze website kunt u beveiligd betalen via onze aangeboden betalingsmethodes.

Bezorgen
Alle bestellingen worden zo spoedig mogelijk afgeleverd. Voor bezorging van onze producten maken we gebruik van gebruik van de service van PostNL, DPD of DHL. Wij streven ernaar een levertijd te hanteren van 1 tot maximaal 3 werkdagen.

Retourneren
De door u bestelde artikelen kunnen binnen 14 werkdagen geretourneerd worden. Daarmee ontbindt u de aankoop van het artikel en heeft u recht op terugbetaling van uw bestelling. De bezorgkosten worden hierbij niet terugbetaald. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien het artikel compleet, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend (in geval van blikken) is. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Onjuist afleveradres
Houten Kado is niet verantwoordelijk voor het opgeven van een door u onjuist opgegeven afleveradres. Bij het opnieuw opsturen van een bestelling worden er opnieuw verzendkosten berekend.

Artikelen ruilen
Mocht een gekocht artikel niet helemaal aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen ruilen. Voorwaarde is wel dat de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend (in het geval van blikken) zijn. Alle bezorgkosten komen voor uw rekening. Let op: artikelen die niet in ons standaardassortiment staan, maar speciaal voor u besteld, dan wel gemaakt zijn, kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

Kleur
Houten Kado verkoopt producten die gebruikt kunnen worden voor het behandelen van natuurproducten (bijvoorbeeld hout). U dient daarom altijd rekening te houden met eventuele kleine kleurverschillen.

Persoonlijke gegevens
Houten Kado neemt de gevraagde gegevens tijdens het bestelproces op in haar klantenbestand. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het bezorgen van uw bestelling en de controle van betalingen. U ontvangt geen reclame- of andere communicatie-uitingen van Houten Kado, mits u hier zelf toestemming voor heeft gegeven. Ook worden u gegevens niet aan derden verstrekt.

Aansprakelijkheid
Houten Kado stelt zich niet aansprakelijk voor het onjuist plaatsen en/of gebruiken van de artikelen.

Prijzen
Al onze webshopprijzen zijn inclusief 21% BTW. Een aanbieding of prijsopgave bindt Houten Kado niet. Door het geven van opdrachten aan Houten Kado worden onze cliƫnten geacht met onze algemene voorwaarden akkoord te gaan. Houten Kado is niet aansprakelijk voor eventuele prijs- en/of typefouten die op de website getoond worden.

Klachten
Houten Kado probeert uiteraard klachten te voorkomen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan lossen we dat graag op en proberen we u weer snel op weg te helpen. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over uw product of over onze werkwijze, dan horen we dat graag. Meld uw klacht via ons contact formulier.
We zoeken dan uiteraard naar een passende oplossing en informeren u zo snel mogelijk over de afhandeling van uw klacht.

Vragen
Heeft u vragen over onze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op via het contactformulier.